top of page

כותבים עלינו
"אימפריית החומוס מעמק יזרעאל
מגיעה לתל אביב"
"בסניפים של חומוסיית "הבוטקה" הפזורים ברחבי הארץ,
תוכלו לקבל ריפיל חופשי על כל אחת ממנות החומוס שבתפריט!"
"ההרגשה הראשונית שלי מהמקום הייתה הרגשה של בית,
מקום שנעים לחזור אליו."
“החומוס נטחן במקום עבור הלקוחות ברגע ההזמנה”
“באמצע סרוויס צהריים, מוציאים פתאום צ'ייסרים לשולחנות, כאילו מדובר בפלורנטין!” - נירה ורותי רוסו
“גילינו אותו בשנה שעברה,
ופקדנו אותו מאז בכל פעם שנקלענו לאזור”
"מתכון של חומוס הבנוי על הרכב חשאי של גרגרי חימצה ישראלית שהוא משיג מאחד הגד"שים ושומר אחרי הקציר השנתי בממגורות כמות צנועה של 40 טונות."
“כל המנות היו טובות והטעם- מעולה!”
bottom of page